Vijesti
Neću se povući s mjesta predsjednika!
Đukanović šokira: Idemo u šumu i oružjem ako treba braniti Crnu Goru! Rat u Crnoj Gori je rat u regionu!
Ponavljaju se greške devedesetih! Ovo je posljednje upozorenje, spriječimo eskalaciju! Ako se dogodi rat u Crnoj Gori, imamo rat u cijelom regionu! Nećemo čekati, branit ćemo svoj put!
Trajat ću još dugo, ne odustajem! Borit ćemo se iz opozicionih klupa. U Crnoj Gori se dogodila samo promjena vlasti. Ako neko atakuje na državu, branit ćemo je svim sredstvima, ako treba idemo u šumu!
Ne vidjeti da se restauriria politika 90-tih znači političko sljepilo!

Nije Crna Gora najvažnija tema ove priče, ovo je ilustracija šta se priprema za Zapadni Balkan! Korak po korak se restauriraju ideje iz Crne Gore. Stvaraju se velika Hrvatska, velika Albanija, velika Srbija, to je velika tragedija! Srbija pravi Srpski Svet, Srpski Prostor! Velikosrpski nacionalizam želi da realizuje svoju želju, a to je da proguta Crnu Goru!

Zapamtite, nikada se to između Srbije i Hrvatske nije primirilo, samo šute!

Ne postoje šanse da se ruši mauzolej na Cetinju i gradi crkva

 Ako Amfilohije postavi kamen srpske crkve Karađorđevića na Cetinju, bit će mu srušen, ne smije postaviti ni kamen! EU je odgovorna za stabilnost! Treba dići uzbunu u Americi! Nacionalisti uživaju u svojoj konstrukciji, a ta konstrukcija je da je na Zapadnom Balkanu nemoguća multietnička demokratija. 

Izbori su demokratski epilog.

Moja politika pobjeđuje 30 godina. Pobjede nikad nisu bile tako trijumfalne da bi dovodile u pitanje demokratski karakter crnogorskog društva. 

Kad naši pređu na njihovu stranu, to je potpuno normalno, a kad njihovi pređu na našu stranu, to je politička korupcija. Nismo pupčanom vrpcom vezani za vlast, već za Crnu Goru. Ne postoji nikakva veza van Crne Gore.

 Nisam razgovarao s Vučićem nakon izbora. Znam šta je Srbija radila i u izbornom procesu i posljednje dvije godine. Srbija je u kontinuitetu u ozbiljnom problemu. Srbija ostaje taoc nacionalističke politike i velikodržavnog projekta u regionu. Nisam u kontaktu s Dodikom, ne pratim ga!

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.