Vijesti
Mali Šengen utješna nagrada u kojoj bi Srbija imala poziciju hegemona, Beograd bi bio centar!
Gjenero: Srbija će biti hegemon u Malom Šengenu! Beograd sve otvoreniji stvaranju Velike Srbije!
Mali Šengen Vučićev projekat! Na ovaj projekat ima snažan utjecaj Rusija! Srbija sve otvorenija stvaranju Velike Srbije, očito Đukanović ima informacije šta se dešava u Albaniji!
S ovim se želi da Hrvatska napusti Mesićevu paradigmu, a da se vrati na Tuđmanovu paradigmu, to bi Hrvatsku diskvalifikovalo iz EU, škodilo bi Hrvatima u BiH!

Nema ekvivalentnog pritiska Hrvatske prema BiH, još uvijek preovladava uvjerenje da je hrvatski interes da zatvori sve svoje granice i da uvuče BiH u EU! SDP se trese u unutarnjim sukobima zbog Milanovića, to su nacionalističke stranke!

Dodika u Zagreb pozvao Milanović! Neudobno mu zbog pozicije u kojoj se našao, pokušava smiriti štetu koju je napravio! Milanović napravio grešku, ako ima inicijativu prema BiH, što to počinje s Dodikom?! S Milanovićem nikada ne možete biti sigurni, za Plenkovića sam siguran da nije bilo razgovora o podjeli BiH, on ne razmišlja o projektu Velike Hrvatske! Ne može se raspravljati o cjelovitosti države BiH! Ono što Dodik radi nakon sastanka, Milanović zaslužuje, ali je to podmetanje Zagrebu!

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.