Face TV
Najpopularniji Kinez na Balkanu: Ne jedem pse Jedan od najpoznatijih Kineza na Balkanu zaludio je društvene mreže svojim klipovima na Tik-toku. Njegovi videi dostižu cifru i do preko milion pregleda i poznat je pod nadimkom Kinešče i živi u Gračanici.
#

Ekipa FACE televizije odučila je da ga posjeti i donese ovu zanimljivu priču našim gledaocima. Naš producent i voditelj emisije FaceTube razgovarao s s njim o njegovim počecima i samom dolasku u Bosnu. 

1.Ono što vjerovatno sve zanima jeste odakle Kinešče u Gračanici? 

Znate kako, prije svega ja sam počeo da snimam više iz šale. Prva mreža na kojoj sam se i "proslavio" bio je Tik-tok. Snimajući videe shvatio sam da sam u trendingu i to me je potaklo da ne odustanem. 

2. Da li si očekivao ovoliku popularnost za jako kratak period? 

Nisam očekivao iskreno. Moja popularnost je nekako odjednom "skočila". To sam posebno primjetio kada hodam cestom svi me znaju i traže da se slikaju i mogu vam reći da mi je baš drago što to prolazim trenutno. 

3. Kakva je prva reakcija nakon toga kada si shvatio šta se dešava i koliko si poznat? 

Na samom početku bilo me je baš stid. Sada sam već pomalo i navikao i volim kada neko želi da se slika i kada me zovu Kinešče.

4. Gdje si tačno rođen i zašto Bosna? 

Rođen sam u Kini u Bosnu i Hercegovinu sam došao prije 6 godina. Krenuo sam ovdje u školu i učim ovdje. 

5.Kako je bilo učiti bosanski jezik, da li je teško? 

Jeste jako teško je bilo. Nisam ništa razumio. Kada sam sjedio na času gledam i ispadalo je isto kao da sam glup. Sada već bolje razumijem.

6. Zašto Tik-tok? 

Kada sam vidio da mi dobro ide nisam želio da odustanem.Svaki dan razmišljam o idejama i ne treba mi mnogo vremna jer za Tik-tok treba 20tak sekundi. Dok za Youtube treba izdvojiti mnogo više vremena.

Ostatak ovog jako zanimljivog razgovora pogledajte u VIDEU

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.