15 C
Sarajevo
25.04.2024

15 miliona eura za revanš Nurmagomedova i McGregora

Iako za sada nije poznato ko će biti sljedeći protivnik Khabiba Nurmagomedova, postoji više kombinacija. Neke od njih uključuju revanš s Conorom McGregorom, druge dugoiščekivani meč s Tonyjem Fergusonom, a povremeno se pojavi i ime Floyd Mayweather Jr. Ipak, od svih navedenih, ako ćemo vjerovati Khabibovom ocu Abdulmanapu Nurmagomedovu, UFC najviše zanima novi susret s irskom zvijezdom.”Ponudili su nam 15 miliona eura za revanš s Conorom, ali mi tražimo 30”, otkrio je Abdulmanap.

 

Možda bi meč s McGregorom bio najunosnija opcija, ali stariji Nurmagomedov tvrdi da druga imena više zaslužuju tu priliku. ”Postoje i druge osobe koje to zaslužuju i koje čekaju na Khabiba. Mi ih moramo poštovati kao borce i to se ne smije zanemariti. Tony Ferguson je jedan od njih, mislim da on to najviše zaslužuje.” Također je otkrio i koliko će se njegov sin još aktivno baviti borbama.

- OGLAS -

”Ostale su mu tri ili četiri borbe. Mislim da je to dovoljno. Uvijek sam sanjao barem jedan njegov meč u Rusiji i sigurno ću se boriti s UFC-om da nam to omoguće”,  poručuje otac neporaženog prvaka.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA