20.5 C
Sarajevo
29.03.2024

Pogledajte listu fudbalera koji su donirali novac da se nastavi potraga za Emilianom Salom

Porodica i prijatelji argentinskog fudbalera uspjeli su pokrenuti ponovo istragu nakon što su skupili novac za to. Njihov apel je uspio i Sky Sports prenosi da su uspjeli skupiti oko 300.000 eura da se istraga nastavi, a najviše su zahvalni Lionelu Messiju koji je objavio apel na Instagramu nakon čega je novac počeo pristizati.

Međutim, bilo je i onih fudbalera koji su odlučili da doniraju novac Salinoj porodici za nastavak istrage. Engleski mediji došli su do liste igrača koji su donirali novac, ali su poručili da to nije konačna lista jer mnogi igrači nisu željeli da se zna da su učestvovali.

30.000 eura donirao je Kylian Mbappe, 25.000 Adrien Rabiot, 10.000 Dimitry Payet, 2.000 Ilkay Gundogan, Laurent Koscielny, Geoffrey Kondogbia, 1.000 eura Corentin Tolisso, Kalidou Koulibaly, Ryan Bertrand.

- OGLAS -

Emiliano Sala (28) se vratio u Nantes kako bi se pozdravio sa svojim bivšim saigračima i ljudima iz kluba prije nego što se u ponedjeljak zaputio ka svom novom domu – Cardiffu.

Argentinski napadač je nešto ranije postao najskuplje pojačanje Cardiffa u historiji, ali se nikada nije pridružio svojoj novoj ekipi jer je njegov avion u ponedjeljak navečer nestao iznad Engleskog kanala. Avion, pilot i Sala nisu pronađeni, a policija Guernseyja je u u četvrtak saopštila da prekida potragu uz poruku da je sve pretraženo, ali da od aviona nema ni traga.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA