Face TV
Alen Hrbinić: Nova pjesma o timu s Grbavice, “Željo u srcu mom” spaja ljubav prema Željezničaru i bivšoj djevojci  Mnoge navijačke pjesme slave tim s Grbavice, ali rijetko koja spaja ljubav prema Željezničaru i bivšoj djevojci. Upravo takvu snimio je pjevač Alen Hrbinić, Sarajlija sa njemačkom adresom.

Hrbinić je autor teksta i muzike za numeru „Željo u srcu mom“, na kojoj je sarađivao sa Dadom Marinkovićem (bubanj), Murisom Varajićem (gitare) i Željkom Stjepanovićem (bass). Također, pjevač je na njoj svirao akustik gitare. Pjesma je ekranizirana u Sarajevu, a spot je danas predstavljen publici.

 

Nakon kraćeg zatišja i odsustva iz muzike, Hrbinić numerom „Željo u srcu mom“ najavljuje povratak na scenu, ali i novi album koji vrijedno priprema sa odličnim muzičkim timom; Amilom Lojom, Dadom Marinkovićem, Murisom Varajićem, Kenanom Ferhatovićem i Dariom Hodnik, koja pjeva prateće vokale.

 

Inače, pjevač je sarajevskoj publici poznat kao odličan klupski izvođač, ali i po nastupima na radijskim festivalima, koji su „izrodili“ njegove dvije pjesme.

 

Pjesmu možete pronaći ovdje:

 
 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.