2 C
Sarajevo
26.04.2024

Mirsad, Mak, Irma, Amna, Senad: Ne uzimamo glasove bosanskih stranaka! Mi smo novi Mostar!

Mirsad Hadžikadić: Dovodimo nove ljude u glasački proces! Mi nismo dio podjela i dogovora! Glas za PZP je glas za budućnost! Došli smo da implementiramo volju građana! Mi smo partner koji je u koaliciji s građanima, na strani smo vrijednosti. Ne uzimamo ničije glasove, donosimo svoje! 

Mak Mehić: Uvijek sam bio politički osviješten! Jedni kažu Mostar cijeli, ali samo lijevi, neki kažu jedinstvo Mostara, ali samo bulevara!

Amna Popovac, aktivistica koja se borila sa specijalcima zbog Uborka: Spremna sam za ljude na Uborku ići u zatvor! Moramo očistiti Mostar! Ne smijemo umirati zbog smeća! Ja Mostar dijelim na ljude koji žive u pola grada i one koji žive u cijelom gradu. Ja živim u cijelom gradu! Hrvati su uzeli puške i odbranili moj život. To su moja braća i sestra! Ne može mi niko reći da su svi Hrvati nacionalisti. Postoji Mostar i percepcija o Mostaru. Neće biti Mostar podijeljen na dvoje, mi smo tu! Sporazum HDZ-SDA u Mostaru smo bacili u smeće! 

- OGLAS -

Mak Mehić: HDZ-SDA dogovorili podjelu Mostara! 

Irma Kajan: Prva tačka programa je privreda! Imamo egzistencijalne probleme! Krpimo rupe, kako na cesti tako i one druge.

Senad Ramadanović: Prijavio sam koruptivnu aferu u Elektroprivredi, u Tužilaštvu nestali papiri. HDZ dobiva poslove u gradnji zbog saradnje sa SDA! SDA daje HDZ-u vlast u Mostaru, a HDZ daje tajkunima poslove u Mostaru! Novac se dijeli. 

Amna Popovac: Ako neko od nas uđe u gradsko vijeće, za nama ide SIPA i Tužilaštvo! 

Mak Mehić: Boje se da neko od nas uđe unutra, jer bi onda oni krivčno odgovarali. Oni žele da vladaju strahom, da siju strah. To je laž u kojoj se krije zajednički kriminal.

Amna Popovac: Zeleni su postali Plavi u Mostaru.

Mak Mehić: Igraju u gostujućem dresu.

Amna Popovac: Mostar se u Dejtonskom sporazumu posebno spominje, očekujemo posebnu pažnju od američke administracije. Dva čovjeka u Mostaru su 100.000 ljudi 12 godina držali kao zarobljenike.

Mirsad Hadžikadić: PZP je prevaga u formiranju većine! Glas za PZP je glas za budućnost Mostara. Izbori u Mostaru su između prošlosti i budućnosti. To je vaša budućnost, vaše djece, Mostara i BiH. Kako Mostar tako i BiH!

Irma Kajan: Mi smo novi Mostar!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA