Face TV
Ekipa FACE-a u Zagrebu u Oldtimerima: Dašak nekih starih, ljepših vremena Zagreb je prije četiri godine postao bogatiji za još jednu atrakciju koja je obogatila turističku ponudu grada. Riječ je o projektu Old Zagreb tour

Zagreb je prije četiri godine postao bogatiji za još jednu atrakciju koja je obogatila turističku ponudu grada. Riječ je o projektu Old Zagreb tour, atraktivnoj ruti za razgledavanje stare jezgre Zagreba i njegovih znamenitosti, koja nudi pogled na Zagreb iz jedinstvene, ljepše i zanimljive perspektive, a sve iz električnog oldtimera.

Boravili smo u Zagrebu i imali priliku samo za vas snimiti kako izgleda vožnja old timerima. Razgledavanje grada u našem sjećanju ostalo je kao nezaboravno iskustvo i doživljaj o kojem s oduševljenjem govorimo. Ova će vam vožnja približiti vrijeme oldtimera kada su zagrebačke dame šetale sa suncobranima, a za gospodu je imperativ bio na ulicu kročiti s cilindrom na glavi.

Zagrepčani su sigurno na Zrinjevcu primijetili šarmantne oldtimere koji putnike vode u razgledavanje grada i dodaju mu poseban šarm. Uz Old Zagreb tour svi turisti mogu upoznati ovaj grad i otkriti najzanimljivije priče i tajne iz prošlosti koje će vam biti još bliže i stvarnije.    

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.