Face TV
Samir Bečić: Bakir Izetbegović je bio na listi fit predsjednika u svijetu Fitness trener Samir Bečić, koji iz Kjuča odlazi u Minhen, a potom iz Minhena u Ameriku, gdje živi već 18 godina, ovih dana je boravio u Sarajevu, što je bila prilika da ga ugostimo u našem jutarnjem program “Uzbuđenje”

 Samir je veoma cijenjeno ime u Americi, kada je riječ o zdravlju i fitnessu. Novine 'Huffington Post' su ga proglasile za jednim od četiri najvažnija fitness trenera u ovoj državi. 'Washington Times' ga smatra vodećom osobom za fitness u SAD-u. Kada je imao 13 godina mogao je uraditi po 100 sklekova.

Nosi laskavu titulu Fitness Cara grada Hjustona. Drugi je nakon Arnolda Schwarzeneggera koji ima tu titulu. Tu prestižnu titulu dodijelio mu je gradonačelnik Hjustona, Sylvester Turner za dugogodišnji trud za dobrobit, zdravlje i fizičku spremnost zajednice.

Njegove savjete slušaju kongresmeni, senatori, bivši predsjednici država svijeta, a trenirao je i Chucka Norrisa. U Americi je vlasnik nekoliko kompanija koje se bave fitnessom i zdravim načinom života u različitim sferama, od medija, korporacija, edukativnih i spiritualnih institucija, pa sve do fitness centara i restorana sa zdravom prehranom.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.