15.5 C
Sarajevo
28.03.2024

Davor Dragičević: Generalni direktor RTRS-a na tu poziciju stigao prljajući posteljinu Željke Cvijanović

Davor Dragičević odlučan je u svojoj borbi. Jučer je u grupi “Pravda za Davida” Davor, nakon snimaka nadzornih kamera, objavio i tekst koji će uzburkati javnost, ali i porodicu Željke Cvijanović.

Tekst prenosimo u cjelosti:

“Aleksandar Cvijanović, muž Željke Cvijanović, veoma je uzoran.
Ima samo jedno vanbračno dijete, kojemu je svega dvije pune godine. Dijete je stekao sa upola mlađom djevojkom iz Prnjavora, svog rodnog mjesta.
Njeno ime nećemo pominjati, jer je zloupotrebljena od Aleksandra Željkinog muža i žrtva je njegovih velikih seksualnih apetita.
Paradoks je da je mlada majka njegovog trćeg sina kći radnika u firmi visokog funkcionera SDS-a.
Brak uzoritog Aleksandra i Željke se raspao, bilo je tu i tuča i izgona iz toplog doma: Željka je istjerala Acu na ulicu, koristeći se fizičkom silom, ali je sve gurnuto pod njen prljavi tepih političkom odlukom. Vrh Sekte donio je naredbu da se brak ne smije zvanično raspasti, niti razvesti, jer bi to škodilo izbornim interesima Sekte.
Tako je Aco vraćen u kuću, ali i dalje redovno posjećuje i mladu prijateljicu i vanbračno dijete.
Iako seksualni predator, Cvijanović je potpuno nesposoban kao privrednik. Uništio je nekoliko firmi, a poslednja u nizu je Zavod za izgradnju grada Banjaluka koji je pod njegovim vođstvom doživio potpuni slom.
Sada je smješten i jedan od ćoškova Gas RS, gdje skuplja prašinu, ali i nove ljubavnice.
Nije se šuditi Aci, jer i Željka ima apetite. U nekoliko navrata je progutala značajno mlađe od sebe, a njen najveći ulov je Draško Milinović, generalni direktor RTRS.
Preciznije, Draško je na tu poziciju i stigao prljajući Željkinu postelju.
Ona ga je sve vrijeme štitila, štiti ga i danas iako je on nju napuštao i to nekoliko puta. I ponovo se ženio.
Zbog toga ga je dobra Željka dva puta dobro izdegenečila: Jednom u zgradi RTRS-a, kada su ga jedva oteli iz njenih šaka, a drugi put pred zgradom u kojem Milinović živi. Tada je intervenisalo Željkino obezbjeđenje, ali ne da obezbijedi nju, već nesretnog Milinovića, koji je pretrpio niz teških udaraca.
Tvrdi se da je jedan od članova obezbjeđenja čak bacao peškir u zamišljeni ring, ali kada ni to nije pomoglo, razgoropađenu Željku, tada premijerku, na silu su strpali u automobil i odvezli sa lica mjesta, kako ne bi pukla bruka. SAOPŠTENJE ZA JAVNU KUĆU, rtrs, nastaviće se….”, napisao je Davor.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA