15 C
Sarajevo
28.03.2024

Išao kod vračare da bi je zadržao: Ispovijesti prijatelja porodice monstruma iz Bihaća otkrivaju šta je Admir radio danima prije zločina

Admir Sović, otac dželat koji je u porodičnoj kući zaklao svoje troje djece pa se potom objesio, posjećivao je vračaru koja se bavi crnom magijom kako bi saznao zašto mu je žena otišla od kuće. Nakon toga odlučio se na monstruozan čin – nožem je zaklao troje djece, pa se objesio.

Slučaj iz sela kraj Bihaća, koji je cijeli region ostavio u šoku i to malo mjesto zavio u crno, ne prestaje da šokira javnost. Mališani koje je otac svirepo zaklao kuhinjskim nožem i njihova beživotna tijela smjestio u krevet, sahranjeni su u jednom danu, a otac koji se u istoj kući objesio, dan ranije.

Međutim, priča tragične sudbine ove porodice ostala je da živi, a pojedine informacije koje postaju dostupne javnosti ukazuju da je monstruoznom činu prethodilo neurotično ponašanje Admira, oca iz pakla.

- OGLAS -

Tome u prilog govori i njegov odlazak kod vračare, kojoj se Admir obratio jer je sumnjao da je njegovoj supruzi Lejli, majci njihovo troje djece, “nešto napravljeno” i da zbog toga hoće da ide da radi i da ode od kuće.

U razgovoru sa Admirovim prijateljem, reporteri “Blica” su saznali da je Admir bio izuzetno ljubomoran muž, koji svojoj ženi nije opraštao odlaske od kuće, pa makar odlazila i u posjetu roditeljima u Sarajevo.

– U ponedeljak sam bio kod Admira kući, pili smo kafu. On mi je rekao da je bio kod neke žene za čarke koje ta žena pravi. Htio je da vidi da neko nije podmetnuo njegovoj ženi Lejli – rekao je njegov prijatelj Asim Delić u kratkom razgovoru za naš portal, dodajući da mu se Admir povjerio i ispričao šta mu je ta žena kazala.

Da je situacija i više nego ozbiljna pokazuje i to što njegov prijatelj ne želi previše da govori o razgovoru Admira i vračare, jer svoja saznanja čuva za policiju kojoj će, kako kaže, sve ispričati.

Da li je ta žena na bilo koji način uticala na Admira ili manipulisala njegovim postupcima, što je za posledicu imalo trostruko monstruozno ubistvo djece, ili je možda pokušala da smiri pomahnitalog ljubomornog muža, utvrdiće policija.

Ipak, jedno je sigurno – Admir je bio nezainteresovan za porodicu, svoju suprugu je ponižavao i smatrao je promiskuitetnom ženom.

“Idi j**i se, naplati, pa nahrani djecu”

Javnosti su se proteklih dana obratile i Lejline drugarice, posebno jedna poznanica koju je upoznala preko društvenih mreža i sa kojom je vremenom stvorila blizak odnos.

– Lejlu sam upoznala slučajno na društvenim mrežama i od tad smo počele da se dopisujemo, upoznavale smo se sve više i više, preko slika, preko kamere… Počela sam da joj pričam svoju životnu priču i tako je ona počela da mi priča svoju. To je tako teklo danima, sve dok nije počela da se otvara sve više i više, toliko da mi je dotjerala do suza – ispričala je jedna od njenih prijateljica za lokalne medije.

Kako tvrdi, Lejla joj se žalila da je radila teške fizičke poslove, da je odlazila u šumu i cijepala drva za ogrjev. Pored žalbi, Lejla je, navodno, slala i fotografije na kojima je izudarana.

– Počela sam svako malo da od nje dobijem slike na kojima je crna od udaraca i sada mi je žao što ih nemam da mnogi vide da ona nije otišla tek tako… Pitala sam je gdje joj je muž i zašto ona radi muške poslove, a ona mi je rekla: “Eh, ne pitaj. Da ja ne radim djeca ne bi imala šta da jedu” – tvrdi Lejlina drugarica.

U policijskom dosijeu Admira Sovića navedeno da je da je on samo jednom bio prijavljen za porodično nasilje, ali ne nad djecom već nad ženom. Druga njegova krivična djela ticala su se krađa.

Podsjećanja radi, stravična tragedija dogodila se 13. decembra, kada su u porodičnoj kući u naselju Mali Lug kraj Bihaća policajci pronašli tri beživotna tijela zaklane djece predškolskog uzrasta. Pored njih, obješen o konopac počivao je otac Admir.

U sobi krvavih zidova pronađen je nož kojima je presuđeno djeci, ali i oproštajno pismo jezive sadržine.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA