7.7 C
Sarajevo
26.04.2024

Denis Barta trebao krenuti za Milano i pjevati s Erosom Ramazzottijem, ali bolest ga je spriječila

Denis je čak dobio poziv u Milano. Trebao je u nedjelju, 23. decembra, nastupiti u Milanu i pjevati zajedno s legendom talijanske muzike Erosom Ramazzottijem.

”Morali smo otkazati odlazak u Italiju. Denis je jako bolestan. Ima jaku upalu grla, na injekcijama je, uzima antibiotike, ali kako je njegov imunitet loš, onda takve viroze kod njega traju dugo, čak i do mjesec i pol dana. Nažalost, stanje mu je sve lošije. Trebali smo ići na poziv organizatora božićnog koncerta. Ti ljudi znaju za Denisa i jako nam je žao da nećemo moći ići”, govori nam Denisov tata Nebojša te otkriva što je Denis trebao pjevati.

”Trebao je s Erosom izvesti pjesmu ‘Imagine’ legendarnog Johna Lennona. Nadamo se da će biti još prilike. Ako Denis ozdravi do kraja januara, kreće u studio snimati svoje pjesme. Već je sve spremno. Doktori kažu da ne brinemo, da će sve biti u redu. Žao nam je da propuštamo ovakvu priliku, ali Denis je uvijek otvoren za suradnje i nastupe i neka nas slobodno zovu svi koji žele da Denis nastupa. Naravno, Denis će rado pjevati i za humanitarne projekte”, kazao nam je Nebojša Barta.

- OGLAS -

Pogledajte i gostovanje Denisa Barte u Centralnom Dnevniku!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA