20.5 C
Sarajevo
29.03.2024

Humanitarna utrka ‘Trči za zdravlje’ u Mostaru

Humanitarna utrka “Trči za zdravlje” u dužini od 4 kilometra s ciljem promocije važnosti tjelesnog vježbanja u borbi protiv dijabetesa održat će se u sklopu “Mostar Run Weekenda” u subotu, 23. marta, s početkom u 9 sati ispred Mepas Malla.

Staza utrke prolazi centrom grada i u potpunosti je ravna, a organizatori iz udruge “Kinezis-Zdrav život” naglašavaju prvenstveno rekreativni karakter ove utrke s ciljem aktivacije što većeg broja građana svih starosnih kategorija s posebnim osvrtom na srednjoškolce i studente.

Organizaciju same utrke pomogli su premijer Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg koji je prepoznao važnost održavanje ove utrke za širu društvenu zajednicu, kao i ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a Rašid Hadžović, dok su partneri projekta Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, UWC Mostar i Vijeće mladih grada Mostara.

- OGLAS -

Prijave za ovu utrku s cijenom od 15 maraka moguće je izvršiti na službenoj internetskoj stranici organizatora, a cjelokupan iznos bit će doniran za pomoć radu Udruge dijabetičara HNŽ-a “Insula”, priopćili su organizatori.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA