1.6 C
Sarajevo
19.04.2024

Stanić: Nikada nije bilo više BiH, a manje RS

Šef Kluba poslanika Srpske demokratske stranke (SDS) u Narodnoj skupštini Republike Srpske (RS) Miladin Stanić tvrdi da, nakon sporazuma o formiranju vlasti na nivou BiH lidera SDA, HDZ-a i SNSD-a, Bakira Izetbegovića, Dragana Čovića i Milorada Dodika, nikada nije bilo više Bosne i Hercegovine, a manje RS.

 Optužio je Dodika da dnevno mijenja političko mišljenje i da je pristao na NATO te da se donose odluke za koje je rekao da je siguran da su protiv interesa srpskog naroda.

-Milorad Dodik radi sve po starom, neće, neće, pa hoće. Sad se vidi ko je izdajnik i ko dnevno mijenja politiku – rekao je Stanić optuživši Dodika “da je istrajan da ostvari svoj san o NATO-u”.

- OGLAS -

Stranke koje su na vlasti s SNSD-om u RS-u, kako kaže, samo slijepo podržavaju te njegove odluke te su ostale bez svoje autentične politike.

-Liče na horske pjevače koji se takmiče da odbrane nešto što se odbraniti ne može – rekao je Stanić na konferenciji za novinare u Banjoj Luci ističući da se u RS za sve pita samo jedan čovjek.

-Sve ovo lični na veliku srpsku nesreću. Institucije RS su zarobljene u rukama jednog čovjeka, a sve odluke se donose na jednom mjestu – rekao je šef Kluba poslanika SDS-a.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA