12.7 C
Sarajevo
29.03.2024

U Italiji već bruje o namještaljci Reala i Borussije : Bivša zvijezda Kraljeva ima svoju teoriju

Nakon što je Šahtar po drugi put ove sezone nokautirao Real Madrid, a Inter pobijedio Borussiju Monchengladbach na gostovanju, uoči posljednjeg kola skupine B Lige prvaka SVE je moguće.

Jedino što je sigurno je to da Borussia neće ispasti iz Europe, dok preostale tri momčadi mogu izboriti osminu finala Lige prvaka, ali i oprostiti se od Europe za ovu sezonu.

Iako je pobjedom u Njemačkoj kreirao veliku priliku da izbori osminu finala Lige prvaka, Inter više ne ovisi sam o sebi. U jednoj kombinaciji nogometaši Intera nemaju šanse izboriti osminu finala Lige prvaka, pa čak i u slučaju pobjede protiv Šahtara.

- OGLAS -

Talijanske rane od 2004. godine i Europskog prvenstva još su svježe. Tada su Talijani u posljednjem kolu trebali bilo koji rezultat osim remija 2:2 između Švedske i Danske. Za sve one koji su pratili taj Euro znaju kako je to završilo…

Upravo od takvog scenarija italijani ponovno strahuju, odnosno Inter. Ovoga puta rezultat nije bitan, samo da susret Reala i Borussije ne završi remijem.

Bivši igrač Reala Esteban Cambiasso uvjerava navijače Intera da remija u meču Reala i Borussije neće biti.

“Uvjeravam vas i siguran sam da remija neće biti. Dobro poznajem Madrid i oni si doma ne mogu dozvoliti igranje na remi i da pritom završe drugi u skupini. Povijest ovog kluba nalaže nešto sasvim drugo. Siguran sam u tom. Inter samo mora misliti na pobjedu”, rekao je bivši igrač Reala i Intera.

Odlučujuće kolo Lige prvaka u skupinama A, B, C i D igra se za tjedan dana.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA