12.7 C
Sarajevo
28.03.2024

Zabranjeno pušenje u novom spotu spaja Sassju, Halida Bešlića, Amara Osima i šeika iz Dubaija

Sejo Sexon, dokazani majstor pripovijedanja uz muziku i autor iz čijih smo pjesama upoznali i zavoljeli galeriju autentičnih sarajevskih likova, je spotom za pjesmu “Kupi nas Ali” otkrio šta povezuje Sassju, Halida Bešlića, Amara Osima i jednog šeika iz Dubaija.

U spotu za pjesmu “Kupi nas Ali” upoznajemo šeika koji stiže u Bosnu s vrećama novca, spreman potrošiti ih na izvore čiste vode, hotele, gradove, nogometne klubove i ostale “prirodne ljepote”. 

“Kao i mnoge druge pjesme Zabranjenog pušenja i ova ‘citira’ našu svakodnevicu. ‘Kupi nas Ali’ je pjesma koja govori o svima nama u regiji i tome kako se jeftino prodajemo, a u spotu smo je lokalno ‘obojili’ i našim autentičnim bosanskim likovima pa su nam specijalni gosti bili reperica Sassja koja i pjeva u ovoj pjesmi, kao i Halid Bešlić i Amar Osim, trener FK Željezničar”, rekao je Sejo Sexon, frontmen Zabranjenog pušenja.

- OGLAS -

U spotu za ovu pjesmu koji vam premijerno predstavljamo pojavljuju se naizgled nespojive ličnosti – tuzlanska reperica Sassja, legendarni pjevač narodne muzike Halid Bešlić i trener FK Željezničar Amar Osim. Scenarij potpisuje Sejo Sexon, a režiju Danilo Šerbedžija.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA