Magazin
'Baby Driver' zatvorio Drive-In Sarajevo Sarajevski Drive-In Cinema završen je u nedjelju projekcijom filma "Baby Driver", a zatvaranju je, kao i prethodnih noći, prisustvovao veliki broj građana.
# Fena

Sarajevski Drive-In Cinema završen je u nedjelju projekcijom filma "Baby Driver", a zatvaranju je, kao i prethodnih noći, prisustvovao veliki broj građana.

Program Drive-In Cinema pratilo je oko 1.300 ljubitelja sedme umjetnosti. Projekcijama za vikend prisustvovalli su i članovi Udruženja "Dajte nam šansu", koji su iz vozila Vlade Kantona Sarajevo pratili projekcije.

S obzirom na to da je interes publike bio ogroman, iz Omladinskog Film Festivala (OFF) Sarajevo, koje je i organizovalo tu atrakciju u glavnom gradu BiH, poručili su da za kraj jula i za septembar spremaju iznenađenja i nova Drive-In kina u sklopu Festivala, te neke posebne programe. Turneju kroz bh. gradove planiraju na jesen, saopćeno je iz OFF-a.

- Zahvalni smo Evropskoj uniji u BiH i Vladi Kantona Sarajevo bez kojih ovo ne bi bilo moguće. Sve je proteklo uz poštivanje mjera propisanih zbog pandemije koronavirusa i bez ijednog incidenta. U realizaciju programa bili su uključeni i MUP Kantona Sarajevo, KJKP Rad, te brojni drugi. Hvala publici na pet prelijepih dana. Bez vas bi ovo bila samo ideja, a ovako je bilo mnogo više od toga - poručio je direktor OFF-a Kenan Musić.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.