Magazin
Domagoj Zelenika mostarskoj publici predstavlja roman 'Izabrani' Mladi Mostarac i student odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Domagoj Zelenika u četvrtak, 16. januara predstavit će svoj prvi roman pod nazivom "Izabrani" u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača" u Mostaru.
# Fena

Mladi Mostarac i student odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Domagoj Zelenika u četvrtak, 16. januara predstavit će svoj prvi roman pod nazivom "Izabrani" u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača" u Mostaru.

 Roman "Izabrani" žanrovski je smješten u roman za mlade, a priča je to o prijateljstvu, točnije, o dva stara prijatelja koji se sastanu nakon mnogo godina. Autor je poručio kako bi se ova knjiga zasigurno svidjela svima koji vole jednostavne teme, obrađene na malo drugačiji i neobičniji način.

 Na predstavljanju romana "Izabrani", upravo će dvoje "izabranih" posjetitelja moći osvojiti besplatno tu knjigu, ovisno o tome na koje mjesto u dvorani izaberu sjesti. Također, uz svaki kupljeni primjerak knjige, posjetitelje očekuje iznenađenje, priopćili su organizatori.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.