Magazin
Drive-in Cinema u Goraždu, posjetioci uživali u filmu 'Baby Driver' Kino za auta, CINEA Drive-in Cinema, prvi put je organiziran u Goraždu kao svojevrstan poklon ljubiteljima filma uz 18. septembar, Dan Bosansko-podrinjskog kantona i grada Goražda
# Fena

Kino za auta, CINEA Drive-in Cinema, prvi put je organiziran u Goraždu kao svojevrstan poklon ljubiteljima filma uz 18. septembar, Dan Bosansko-podrinjskog kantona i grada Goražda, pa je veliki broj zainteresiranih u toj projekciji uživao besplatno jer je organizirana pod pokroviteljstvom Vlade BPK Goražde.

Oko 100 automobila i više od 200 gledalaca koji su doprinijeli sjajnoj filmskoj večeri i vrhunskoj atmosferi, saopćeno je iz Omladinskog film festivala Sarajevo. 

Posjetioci su uživali u filmu "Baby Driver".

Filmu su prethodili druženja i razgovori gostiju te kratka zabava uz muziku, uz poštivanje svih mjera opreza zbog epidemiološke situacije.

Kako navode organizatori, da je Drive-in Cinema Goražde u potpunosti opravdan projekt svjedoči i broj gostiju, ali i velika zainteresiranost publike te kantonalnih vlasti da se tradicija i promocija filmske umjetnosti u Goraždu održi.

Drive-in Cinema program naišao je na veliko zanimanje publike širom BiH te je pokrenuta platforma CINEA Film Expereience, koja će osim u gradu na Drini, prva kina za auta organizirati i u Zenici od 25. do 27. septembra i Mostaru od 1. do 4. oktobra.

Karte su dostupne u sistemu kupikartu.ba. 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.