Magazin
I Festival MESS online emituje predstave Prva predstava koju će publika imati priliku pogledati je predstava „Pobunjenik M.K.“, reditelja Nermina Hamzagića, a nastala u koprodukciji Narodnog pozorišta Sarajevo i Scene MESS, te uz podršku East West Centra Sarajevo.
# Agencija

Festival MESS se pridružio pozorištima i drugim institucijama koje online emitiraju svoje predstave i druge kulturne sadržaje, te će svoje koprodukcijske predstave  emitirati na fb stranici Festival MESS, youtube kanalu MESS TV, te MESS vimeo kanalu, saopćeno je iz Internacionalnog teatrskog festivala MESS.

Prva predstava koju će publika imati priliku pogledati je predstava „Pobunjenik M.K.“, reditelja Nermina Hamzagića, a nastala u koprodukciji Narodnog pozorišta Sarajevo i Scene MESS, te uz podršku East West Centra Sarajevo.

Ovo je prva u nizu aktivnosti koju Festival MESS planira realizirati u svojoj kulturnoj kampanji, a pod sloganom #duringthismessmoveless. Pored emitiranja teatarskih predstava, Festival MESS će organizirati i druge kulturne sadržaje u koje će biti uključeni umjetnice i umjetnici, a koji su dio ovogodišnjih planiranih aktivnosti MESS-a.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.