Magazin
Meghan Markle rekla kako žali Kate Middleton: Da li će vojvotkinja preći preko ovoga Javnosti nije mnogo poznato koliko se iskreno slažu Megan Markl (Meghan Markle) i Kejt Midlton (Kate Middleton). Pitanje je kako će se tek slagati kada vojvotkinja od Kembridža čuje da je vojvotkinja od Saseksa, žali!
#

Kada dođe Meganina kraljevska beba očigledno će biti mnogo manje uzbuđenja nego što je to bilo kada su rođena djeca princa Vilijama i Kejt Midlton. Prvo, novorođenče će biti sedmo u liniji nasljeđivanja trona, a drugo, princ Hari i vojvotkinja od Saseksa sve rade drugačije i prema samo svojim pravilima.

Mnogo se spekulira o Meganinom pojavljivanju poslije porođaja na takozvanoj ceremoniji prikazivanja djeteta javnosti. Prema posljednjim informacijama, Megan će se svijetu sa bebom u rukama obratiti video pozivom, a to se narodu nikako ne dopada.

Kejt Midlton je pokazala troje djece samo nekoliko sati po rođenju i to stojeći na visokim potpeticama. Isto je učinila i princeza Dajana.

Međutim, kako ta tradicija ne traje dugo Megan smatra da je to bespotrebno mučenje.

Vojvotkinja od Saseksa je izjavila svojim prijateljima da joj je bilo jako žao Kejt, svaki put kad je tako morala da pozira. Iako je tada nije lično ni poznavala, ona je smatrala da nijedna žena ne bi smjela prolaziti tako nešto surovo, odnosno da izlaže opasnosti i svoj život, ali i život bebe. Smatrala je da žena treba da se oporavi dobro poslije porođaja prije nego što se ponovo nađe na visokim štiklama.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.