10.5 C
Sarajevo
23.04.2024

Toyota C-HR Neon Lime powered by JBL

Toyota će na ekskluzivnom setu na francuskim Alpama, u sklopu JBL Snow Party, predstaviti posebnu ediciju modela C-HR Neon Lime powered by JBL.

Planirana je proizvodnja od samo 2.000 primjeraka ove posebne edicije, koji će osim ugrađenog JBL premium audio sistema, imati paket 360° Experience JBL Music Experience, koji sadrži set JBL zvučnika i slušalica, i 6-mjesečnu Deezer pretplatu za potpuno impresivno muzičko iskustvo.

Toyota je model prepoznatljiv po svom obliku i stilu, koji će biti dodatno ojačan ekskluzivnim Neon Lime dvobojnom kolor šemom sa kontrastnim crnim krovom, 18-inčnim mat crnim aluminijskim točkovima, elegantnim LED prednjim svjetlima, te stražnjim svjetlima u obliku bumeranga.

- OGLAS -

Visokokvalitetni crni enterijer obogaćen je crnom kožom i Alcantara sportskim sjedištima, pripremljenim posebno za ovu edicijuu, što odgovara dinamičnom izgledu eksterijera.

Pod motom: „Vozi kao Hybrid, zvuči kao koncert!“, modele iz ove edicije će pokretati napredni samopunjivi hibridni sistem, koji omogućuje da oko 50% vremena vozite bez zagađenja i buke, što će osigurati impresivno muzičko iskustvo koje dolazi iz JBL-ovog audio sistema.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA