5 C
Sarajevo
25.04.2024

Budimo odgovorni prema sebi i okolini poštujući mjere zaštite u borbi protiv coronavirusa

Zdravlje i sigurnost naših zaposlenika i kupaca uvijek su nam na prvom mjestu. Kako bismo spriječili širenje zaraze virusa COVID-19, FEAL je od 17.03.2020. godine ograničio rad proizvodnih i drugih odjela. Odgovorno provodimo preventivne mjere zaštite sukladno preporukama i napucima Svjetske zdravstvene organizacije kao i pojačane higijenske i sanitarne mjere u svim segmentima našeg poslovanja.

Uslijed pojave prvih oboljenja u našoj državi uputili smo zaposlenicima niz mjera i savjeta koji se odnose na pojačanu brigu o higijeni kao prvom koraku te ostale upute kako se ponašati u odnosu s kupcima, dobavljačima i ostalim sudionicima u svakodnevnom radu. Opremili smo tvrtku dozatorima za dezinfekciju na svim frekventnim lokacijama te održali edukaciju za sve proizvodne i skladišne radnike.

Organizacijski smo spremni odgovoriti na izazove koji se eventualno mogu dogoditi.

- OGLAS -

Zahvaljujući brojnim kanalima komunikacije i digitalnim alatima omogućili smo svojim djelatnicima rad od kuće.

Uz niz konkretnih mjera, osnovali smo i tim za krizne situacije koji svakodnevno prate stanje u okruženju i pravovremeno obavještava sve svoje zaposlenike.

Bez obzira na sve poduzete mjere, jasno je da će corona virus ostaviti nesagledive posljedice na gospodarstvo. FEAL će uložiti svoj napor i trud kako bi spriječio negativne ekonomske efekte i sačuvao radna mjesta.

Vjerujemo da ćemo uspješno riješiti ovaj izazov ako budemo dovoljno odgovorni prema sebi i okolini, maksimalno poštujući upute kriznog stožera.

Ovom prilikom smo dužni da se zahvalimo svim liječnicima i zdravstvenim radnicima koji riskiraju svoje zdravlje u borbi protiv virusa. Također, posebno ističemo sve vozače, prijevoznike i zaposlene u sektoru prijevoza koji svojim radom osiguravaju da naša ekonomija podnese teret trenutne krize.

Naša odluka je u skladu s uputama lokalne vlasti i vođena našim načelima i društvenom odgovornošću.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA