Magazin
Večeras se zatvara Mediteran Film Festival Proglašenjem pobjednika, odnosno najboljih filmskih ostvarenja u kategoriji dugometražnog i kratkometražnog dokumentarnog filma po odlukama dva tročlana međunarodna žirija, večeras će biti zatvoreno 21. izdanje Mediteran Film Festivala.
# Fena

Proglašenjem pobjednika, odnosno najboljih filmskih ostvarenja u kategoriji dugometražnog i kratkometražnog dokumentarnog filma po odlukama dva tročlana međunarodna žirija, večeras će biti zatvoreno 21. izdanje Mediteran Film Festivala.

U službenom programu 21. MFF-a natječe se dvadeset dokumentarnih filmova - deset dugometražnih i deset kratkih dokumentarca.

Nakon proglašenja pobjednika na festivalskoj web stranici i društvenim mrežama bit će premijerno prikazan film nastao na ovogodišnjoj radionici MFF School.

Uz filmove iz konkurencije, virtualnim posjetiteljima na raspolaganju su i filmovi iz programa 'U fokusu', remek djela bh kinematografije koja se prikazuje u off programu 'Filmski centar Sarajevo' te film Zdenka Jurilja 'Radio Ganga'.

Svi filmovi dostupni su putem digitalne platforme na službenoj festivalskoj stranici www.mff.ba, gdje se mogu pronaći i detaljne upute oko registracije za besplatno gledanje.

Organizatori napominju da su filmovi dostupni još danas.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.