15 C
Sarajevo
28.03.2024

Bosić: Stid što Košarac i slični predstavljaju RS i narod kojem pripadam

“Onaj ko krši odredbe zaštite javnog zdravlja građana u čijem donošenju je i sam učestovao i lažno propagirao ostanak kod kuće, ne može da bude ministar”, kazao je Mladen Bosić, delegat u Domu naroda i član Predsjedništva SDS reagujući na prisustvo Staše Košarca, ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara na ‘korona-žurci’.

“Umjesto da svojim ponašanjem bude primjer građanima, koji se već mjesecima pridržavaju svih propisanih mjera i borave u svojim kućama, Košarac je na najgrublji način pokazao svu svoju bahatost, pokazavši da niti ga je briga za javno zdravlje građana niti za propise u borbi protiv epidemije. Osjećam stid što Košarac i njemu slični predstavljaju RS i narod kojem pripadam. Ako je takav lik jedan od najistaknutijih igrača u ‘reprezentaciji iz RS u Sarajevu‘, onda se ni Republici Srpskoj ni narodu ne piše dobro”, kazao je Bosić.

On je kazao da su sad jasne poruke direktora UKC-a Banja Luka Vlade Đajića da se ne aplaudira zdravstvenim radnicima već neodgovornim pojedincima.

- OGLAS -

“Đajić je mislio očigledno na svog partijskog kolegu Stašu Košarca kada je govorio o neodgovornim pojedincima zbog kojih se raširila zaraza. Prije nego počnu držati lekcije građanima koji se od početka pandemije uzorno ponašaju, neka Đajić i Stevandić održe jedno predavanje svojim političkim saborcima o rizicima neodgovornosti, bahatosti i političkog ludila koji šire za vrijeme pandemije virusa korona”, zaključio je Bosić.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA