Magazin
Amy Schumer živi s mužem i bivšim dečkom, skupa se druže Komičarka Amy Schumer i njezin suprug Chris Fischer dobili su novog cimera. Stvar ne bi bilo toliko čudna da taj cimer nije njezin bivši dečko, komičar Kyle Dunnigan, koji je o cijeloj situaciji ispričao u showu voditelja Howarda Sterna
#

Komičarka Amy Schumer (38) i njezin suprug Chris Fischer (39) dobili su novog cimera. Stvar ne bi bilo toliko čudna da taj cimer nije njezin bivši dečko, komičar Kyle Dunnigan (49), koji je o cijeloj situaciji ispričao u showu voditelja Howarda Sterna (66).

Kylie je objasnio kako ova neobična kombinacija izgleda.

- S njima već živim mjesec i pol. Moram otići za tri tjedna, ali ne želim - rekao je. Na zajednički život se brzo navikao, a njegovi se cimeri slažu. Štoviše, suprug komičarke našao je dobrog prijatelja za druženje.

- Družimo se kao 'frendovi', igramo šah i on zaista odlično kuha - zaključio je. Vjerojatno im stan uz bebu koju su Amy i Chris dobili u svibnju, izgleda, nije prenapučen.

Inače, par je priznao kako su počeli istraživati opcije začeća uz potpomognutu oplodnju jer komičarka zbog komplikacija više ne može prirodnim putem dobiti dijete. Između ostalog, morala je roditi carskim rezom zbog endometrioze.

- Prvih sat vremena sam povraćala. Carski rez obično traje sat i pol, ali kod mene odužio se na tri sata zbog endometrioze. Bilo je užasno - prisjetila se Schumer. Kako je nastavila, liječnici su bili iznenađeni što je uopće mogla iznijeti trudnoću do kraja usprkos dijagnozi. Željela je roditi u alternativnom centru, ali je ipak rodila u bolnici, s obzirom na to da joj je bilo sve lošije.

Za Amy je porod bio jedan od najtežih iskustva do sad, ali je dala do znanja kako želi još jedno dijete. Prije nešto manje od mjesec dala na društvenim je mrežama sa svojim pratiteljima podijelila kako se ponovno podvrgnula umjetnoj oplodnji. Priznala je kako se osjeća loše.

- Ako je netko to prošao i ako imate neki savjet ili ne biste imali ništa protiv toga da podijeliti svoje iskustvo, molim vas to napravite. Moj broj telefona je u mojoj biografiji. Zamrznuli su mi jajašca i sad pokušavamo smisliti način da Gene dobije brata ili sestru - napisala je Schumer u emotivnoj objavi koju je objavila na društvenim mrežama.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.