Magazin
Angelina je pozirala gola u 45. godini: "Divlja sam i nemirna" Glumica je u intervjuu samu sebe opisala kao 'divlju u srcu' i 'nemirnu' te je otkrila da se htjela preseliti u inostranstvo, ali da se njen bivši suprug Brad Pitt tome protivio
# Promo

Angelina Jolie (44) obradovala je fanove nakon što se fotografirala gola za modni časopis Harper's Bazaar. Na fotki koju je časopis podijelio na Instagramu Angelina pozira potpuno gola, prekrivena prozirnim velom, a snimila je i nekoliko drugačijih fotografija.

Na jednoj od njih pozira od glave do pete prekrivena prozirnom crnom mrežom ispod koje nosi samo grudnjak i gaćice.

Glumica je u intervjuu samu sebe opisala kao 'divlju u srcu' i 'nemirnu' te je otkrila da se htjela preseliti u inostranstvo, ali da se njen bivši suprug Brad Pitt (55) tome protivio. 

- Voljela bih živjeti vani, a to ću i učiniti čim moja djeca napune 18 godina. Trenutačno moramo biti u blizini njihovog oca - rekla je.

PIXSELL / 

Priznala je i kako je u posljednjih nekoliko godina 'prošla kroz puno toga' te da nosi 'vidljive i nevidljive ožiljke'.

- Teže mi se nositi s onim nevidljivima. Život nosi puno promjena. Ponekad te boli, a ponekad gledaš kako boli one koje voliš i ne možeš biti onoliko slobodan koliko to tvoj duh traži. Sad osjećam kako mi se krv vraća u tijelo - poručila je Angelina.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.