Magazin
Beogradska arena se sprema za MAC spektakl Veliko kreativno gradilište – tako se ukratko može opisati atmosfera koja vlada u beogradskoj Štark Areni dan pred najveći regionalni muzički spektakl Bioxgn MAC 2020.
# Agencije

"Svjetlosni i scenski efekti, scenografija, zahtjevne koreografije, kostimi – sve mora biti besprijekorno izvedeno i mora savršeno skladno da funkcioniše na bini Štark Arene sutra uveče", kažu organizatori iz Skymusica i dodaju: "MAC, koji je u Milanu ovenčan prestižnim međunarodnim priznanjem BEA (Best Event Awards) u kategoriji Muzički događaj, sada ima još jednu ambiciju – da ove godine ljestvicu kreativnosti i inovacije popne na još viši nivo".

Najavljeno je šest povezanih pokretnih bina površine od preko 800 m2, koje će biti kaskadno postavljene, sa pokretnim elementima, ali koje će se i same kretati po prostoru Arene. Publiku očekuje i najveći laser šou ikada izveden na ovim prostorima, a za njega je zadužen Kvant, najpoznatiji svjetski proizvođač sa dvadesetogodišnjim iskustvom. Kvant ShowProduction nadaleko je čuven po svojim spektakularnim multimedijalnim laser šouovima, 3D mapingu, hologramima, a za MAC manifestaciju njihov kreativni tim u saradnji sa Skymusicom priprema vizuelni doživljaj koji će se pamtiti.

Od Lepe Brene, Jelene Rozge, Senide, Bube i Jale, Nine Badrić, Kaliopi, preko Tončija Huljića, Nevene Božović, S.A.R.S.-a, Balkanopolisa, Magnifica, do sastava Who See, Sare Jo, Olivera Mandića, Aleksandre Radović, i specijalnog zajedničkog nastupa 11 rap i pop muzičara sa glumcem Viktorom Savićem - MAC je muzički spektakl koji jedini u regionu okuplja izvođače najrazličitijih žanrova iz 6 zemalja.

Kao i prošle godine, za učesnike MAC-a neposredno prije manifestacije bit će organizovan koktel u hotelu Crowne Plaza, odakle će se poznati uputiti na MAC carpet. Svoja glamurozna izdanja na crvenom tepihu prikazat će više od 400 poznatih ličnosti.

MAC će se emitovati uživo na YouTube kanalu, kao i na mnogobrojnim televizijama. 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.