Magazin
Pogledajte kako odrastaju djeca najpopularnijeg turskog para Berguzar Korel, nama poznatija kao kao Azize iz serije “Ti si moja domovina" dobila je u martu prošle godine drugo dijete sa glumcem Halitom Ergençom
#

Halit, poznatiji kao Dževdet iz serije "Ti si moja domovina" i Berguzar imaju dva sina Alija (9) i Khana koji je nedavno napunio jednu godinu.

Glumica je pričala o tome da žudi za proširenjem porodice, a ta želja im se i ostvarila prošle godine kada se rodio Khan.

Popularna serija “Ti si moja domovina” je o fatalnoj ljubavi između Azize i Dževdeta koja prolazi trnoviti put pun iskušenja.

  

Par se vjenčao 2009, a vijesti o njihovom vjenčanju punile su stupce u turskim i svjetskim medijima.

Iako danas žive u idili, njihov brak popratilo je i nekoliko skandala. S obzirom da je njihova ljubav planula na setu, Bergüzar nije bilo svejedno kada je Halitova partnerica u seriji “Sulejman Veličanstveni”, postala prekrasna Meryem Uzerli, poznatija kao Hurrem – navodili su turski mediji.

Turski mediji pisali su o njenim ljubomornim ispadima i potencijalnoj Halitovoj nevjeri, a Bergüzar je posjećivala bračnog terapeuta.

Iako su svi mislili da je braku tada došao kraj, par se odlučio boriti za svoj brak.

Danas najvažnija stvar u životu Halita je njegova porodica: voljena supruga i djeca. Halit i Berguzar su divni roditelji koji su svoje sinove okružili ljubavlju i pažnjom.

Odnos roditelja i djece gradi se na emocijama i uzajamnom povjerenju. Naravno, beba Khan je još uvijek potpuno bespomoćna i ne može bez mame ili tate. Ali najstariji sin Ali, prema riječima roditelja, posvećuje puno pažnje mlađem bratu i pomaže roditeljima u odgajanju malog Khana.

Halit, koji je aktivan korisnik društvenih mreža, često postavlja fotografije svog starijeg sina. Obožavatelji, sa zanimanjem gledajući dječaka na fotografijama, primjećuju da dječak odrasta kao tamnokosi, smeđih očiju zgodan muškarac inteligentnog izgleda.

 

Ali ide u školu i bavi se plivanjem. Inače, otac je taj koji provodi sa njim slobodno vrijeme.

Javnost je o rođenju drugog nasljednika Khalita Ergencha saznala s Interneta tokom globalne pandemije. I premda je sam glumac više puta naglasio da nagovara suprugu da dobije još jedno dijete, vijest o rođenju Khana bila je neočekivana.

Par planira stvoriti veliku porodicu, a Halit potajno sanja o kćeri koja će ličiti na voljenu suprugu i koju će tretirati poput princeze.

Seriju "Ti si moja domovina" gledajte u programu FACE TV-a svaki dan opd ponedjeljka do četvrtka u 20 sati!

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.