Magazin
Britanski princ Harry pronašao radno mjesto Britanski princ Harry postat će dužnosnik tvrtke za životni trening i mentalno zdravlje BetterUp Inc., izvijestio je u utorak Wall Street Journal.
# AFP

Britanski princ Harry postat će dužnosnik tvrtke za životni trening i mentalno zdravlje BetterUp Inc., izvijestio je u utorak Wall Street Journal.

Očekuje se da će Harry u novoj ulozi sudjelovati u inicijativama poput odluka o strategiji dodjele dobrovoljnih priloga te će javno progovarati o temama povezanim s mentalnim zdravljem, navodi se u izvješću. BetterUp nije zasad odgovorio na Reutersov zahtjev za komentar.

Ranije ovog mjeseca, televizijski intervju Oprah Winfrey s unukom kraljice Elizabete i njegovom suprugom Meghan Markle bacio je britansku monarhiju u njezinu najveću krizu od 1997. godine, odnosno smrti princeze Diane, majke Harryja i starijeg brata Williama.

Harry (36) i Meghan (39) postali su trn u oku monarhije još u siječnju prošle godine kada su objavili da će odstupiti od kraljevskih dužnosti i započeti novi život preko Atlantika. Prošli mjesec Buckinghamska palača objavila je da su se Harry i Meghan odstupili s kraljevskih dužnosti te da će time izgubiti pokroviteljstvo.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.