Magazin
Buran ljubavni život Borisa Johnsona: Drugi put se oženio 12 dana nakon prvog razvoda Boris Johnson iza sebe ima buran, neki će reći i pretjerano buran, ljubavni život. Britanski premijer od svoje druge supruge razveo se prije samo dva mjeseca, a jučer je njegova djevojka Carrie Symonds rodila sina.
#

 

Johnson je zaruke s Carrie i njezinu trudnoću objavio samo 11 dana nakon službenog razvoda  od Marine Wheeler, s kojom se godinama borio za imovinu na sudu. 

No, krenimo redom.

Johnson se prvi put oženio 1987. godine.  Allegra Mostyn-Owen i Johnson upoznali su se na Oxofordu i vjenčali kada je premijer imao tek 23 godine. Brak im je potrajao tek šest godina, a razveli su se jer je Johnson započeo svoju ljubavnu aferu s Marinom Wheeler. Allegra je jednom prilikom priznala da im je veza završila čim su se vjenčali.

Drugi put se Johnson oženio 1993. godine, 12 dana nakon razvoda. Wheeler je već bila trudna s prvim od četvero djece koje su dobili u braku. Tijekom dugogodišnjeg braka s Marinom, Johnson nije odustao od afera, a u javnost su isplivale tri njegove ljubavnice. Nagađa se da ima i vanbračno dijete s Helen Macintyre.

Marina Wheeler je uz supruga godinama stajala, iako joj on nije bio vjeran. 

Službeno su se, kako smo naveli, razveli tek u veljači ove godine, a Marina je doživjela isto što i njezina prethodnica. Boris je objavio zaruke sa drugom ženom samo nekoliko dana nakon što je potpisao razvod.

Ženu je varao i sa striptizetom Jennifer Arcuri, zbog koje je imao veliku aferu.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.