Magazin
Dennis Rodman priznao: Madonna mi je ponudila 20 miliona dolara da joj napravim dijete Bivši NBA igrač Dennis Rodman govorio je o svojoj romansi iz 1993. godine.
#

Rodman je kao bivši igrač Chicago Bullsa i nekadašnja rock zvijezda bio izuzetno popularan u svijetu, a čak i neke velike ličnosti poput Madonne bile su zaluđene njime.

"Madonna me jednom nazvala iz New Yorka i rekla mi je da 'gori' i da odmah dođem. Ja sam u to vrijeme kockao u Las Vegasu. Nudila mi je 20 dolara ako zatrudni, tačnije ako se dijete rodi. Poslala je avion po mene, otišao sam do njene kuće, obavio što sam morao i vratio se u Las Vegas da nastavim igrati", ispričao je Rodman u jednom radio intervjuu.

Rodman se sjeća još jedne vrlo zanimljive epizode s pop zvijezdom kada je bio igrač San Antonio Spursa.

"Bila je to posljednja utakmica sezone. Sjedila je u prvom redu. Nakon utakmice zatekao sam je kako sjedi ispred mog ormara u svlačionici, ali nisam je pozvao. Drugi igrači su bili impresionirani, čekali su u redu da se fotografiraju s njom".

Ipak, Rodman smatra da je Madonnina ker Lourdes Leon rođena nakon sličnog financijskog dogovora popularne pjevačice i bivšeg trenera Carlosa Leona.

Poznati NBA igrač ima troje djece - niti jedno od njih ne dijeli s Madonom. Najstariju kćer Alexis je dobio sa prvom suprugom Annie Bakes, a sina DJ-a i kćer Trinity dijeli sa svojom trećom suprugom Michelle Moyer.

Madonna, koja je trenutno na Svjetskoj turneji Madame X, nije odgovorima na Rodmanove tvrdnje o njenoj navodnoj ponudi.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.