Magazin
Džej Lo i Kardi Bi zajedno na velikom platnu Snimanje filma trebalo je da počne juče, 23. marta, a ni jedna od zvijezdi se do sada nije oglasila da da javni komentar
#

Kardi Bi se sprema da preuzme veliko platno. Naime, prema najnovijim informacijama koje su prenjeli strani mediji, reperka se uveliko priprema za ulogu u filmu "Hustlers" zajedno sa Dženifer Lopez i Konstans Vu.

 U novom filmu zajedno sa popularnim pjevačicama naći će se i glumci serije "Riverdale" Lili Reinhart, Keke Palmer, Džulija Stajls i Mercedes Ruehl.

Priča filma zasnovana je na tekstu iz Njujork magazina koji do detalja opisuje stiptizete iz lokalnih barova i način na koji su zavele nekoliko uspješnih muškaraca sa Volstrita.

Ulogu glavne dame, koja je ujedno i mozak tajnog plana, tumači Dženifer Lopez, a Kardi je jedna od devojaka iz kluba sa kojom sarađuje.

Nova priča o gomili djevojaka koje međusobno podržavaju i ohrabruju jedna drugu dobila je prilično puno pažnje u javnosti, a pored uzbuđenih fanova, glumica Loren Skfaria i rediteljka Džulija Stajls podjednako su oduševljenje.

“Ne postoji ni jedna druga žena koja bi mogla da ovu ulogu iznese na tako fantastičan način. Ona je prava. To je Džej Lo”, napisala je Loren.

Snimanje filma trebalo je da počne juče, 23. marta, a ni jedna od zvijezdi se do sada nije oglasila da da javni komentar.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.