Magazin
Dženifer Aniston iskreno o Bredovoj prevari Holivudska glumica Dženifer Aniston priznala je da je vrištala od bijesa kada je, nakon što se rastala od svog takođe slavnog supruga Breda Pita, vidjela fotografije s odmora na koji je on otišao sa ženom zbog koje ju je ostavio.
#

Holivudska glumica Dženifer Aniston priznala je da je vrištala od bijesa kada je, nakon što se rastala od svog takođe slavnog supruga Breda Pita, vidjela fotografije s odmora na koji je on otišao sa ženom zbog koje ju je ostavio.

Anistonova i Pit su se razveli u januaru 2005. godine kada su i dali zajedničko saopštenje za javnost u kojem su porekli da je razlog za njihov razvod Bredova veza s koleginicom s filma "Gospodin i gospođa Smit", Anđelina Džoli.

Međutim, samo nekoliko nedjelja nakon što su se razveli, Pit je viđen s Anđelinom na plaži na egzotičnim destinacijama.

Konačna potvrda njihove veze stigla je u aprilu, kada su Bred i Anđelina fotografisani zajedno na plaži u luksuznom odmaralištu u Africi. Tada je glumac i preuzeo i ulogu oca njenom usvojenom sinu Medoksu.

Kasnije je Dženifer uplakana dala jedan intervju, u kojem je govorila o propasti braka sa Bredom. Govorila je i o tome kako joj je on rekao da je ne napušta zbog veze sa drugom ženom. A onda je priznala da je redovno odlazila ispred svoje kuće na plaži u Malibuu i da je vrištala od bijesa.

"Mogla sam samo da idem do vode i da vrištim... Ne previše glasno. Ne želite da ljudi misle da ste ludi, ali to može da bude veoma oslobađajuće", objasnila je ona, te dodala da su je fotografije Breda i Anđeline veoma iznenadile jer mu je vjerovala da s njom nema ništa.

"Ono što smo rekli u zajedničkom saopštenju je bilo istina. Bar sa moje strane. Zajedno smo pisali, veoma svjesno i osjećala sam se doboro zbog svega. Izašli smo iz veze lijepo kao što smo u nju ušli", dodala je ona, piše Miror.

Kada je vidjela fotografije Breda i Anđeline, kaže, veoma se iznenadila.

"Svijet je bio u šoku. I ja sam bila u šoku", rekla je Anistonova i objasnila da je poslije šoka uslijedila tuga.

"Želimo da saopštimo da smo, nakon sedam godina koje smo proveli zajedno, odlučili da se razvedemo. Zbog onih koji prate ovakve stvari, želimo da objasnimo da razlog našeg razvoda nije nijedna od priča koje su se pojavile u medijima. Ova odluka je došla nakon mnogo promišljanja... Srećni smo što ćemo ostati povezani i brižni prijatelji koji gaje veliku ljubav i divljenje jedno prema drugom", naveli su Dženifer i Bred u zajedničkoj izjavi koju su dali medijima povodom razvoda.

Anđelina i Bred su se vjenčali 2014, a razveli 2018. godine.

Posljednjih mjesec dana mediji sve više pišu da će se Dženifer i Bred pomiriti, a pogotovo nakog dodjele SAG nagrada, kada su prvi put zajedno fotografisani poslije mnogo godina. U medijima se pojavila i fotografija Breda koji je s velikom pažnjom pratio govor svoje nekadašnje supruge nakon što je i ona dobila SAG nagradu.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.