Magazin
Fanovi u strahu za Britney Spears: Objavila je 12 istih golih slika. ‘Ovo je poziv upomoć’ Spearsova je krajem aprila rekla da će odmoriti od društvenih mreža, ali ta je pauza trajala samo jedan dan.
#

Više i nije neka vijest – Britney Spears (40) ponovno je potpuno gola na Instagramu. Pjevačica koja je nedavno uspjela prekinuti 14- godišnji konzervatorij, odnosno sudsku odredbu po kojoj njenim životom upravlja njen otac, svako malo pokazuje da uživa u potpunoj slobodi.

 

Ovog puta s razlogom – objavila je svoje posljednje gole fotografije prije nego je zatrudnjela sa zaručnikom Samom Asgharijem.

– Evo novih fotografija iz Meksika, napisala je Spears, prije nego što sam ostala trudna. I ne znam kako to da na godišnjem odmoru uvijek izgledam deset godina mlađe?

Spearsova je tako objavila istu fotografiju sebe potpuno gole pod tušem, ali sa šest različitih filtera. Ukupno je u više objava 12 puta ponovila istu fotografiju. Gole grudi prekrila je rukama, a ostala strateška mjesta emojima srca.

Još prošle sedmice pjevačica je objavljivala gole fotografije sa svojim psom Sawyerom, a u međuvremenu se priprema za treći porod i vjenčanje s Asgharijem. S bivšim suprugom Kevinom Federlineom Ima dvoje djece, sinove Seana Prestona (16) i Jaydena Jamesa (15), a u novi brak planira uploviti u Versaceovoj vjenčanici skrojenoj samo za nju.

Novi set golih fotografija nije naravno prošao bez kontroverze. Dio od njenih 41 miliona fanova brine da joj je možda narušeno psihičko zdravlje, što je dosad i bio razlog, barem kako je tvrdio njen otac Jamie, što je bila pod posebnom skrbi.

– Ovo izgleda kao da je pod prisilom, pa ona ima dvojicu odraslih sinova koji ovo gledaju, komentirali su pod fotografiju i dodali:

– Ovo je poziv u pomoć!

 

Međutim oni koji su i pokrenuli #freebritney pokret iz kojeg se zakotrljala lavina i sudski proces u kojem je dobila kontrolu nad svojim financijama i zdravstvenim odlukama potiču je da živi i radi kako i šta želi.

 

Spearsova je krajem aprila rekla da će odmoriti od društvenih mreža, ali ta je pauza trajala samo jedan dan.

 
 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.