Magazin
Gaga i Irina su prošlost. Hoće li se holivudski zavodnik ipak vratiti staroj ljubavi? Čini se da je par ostao u poprilično dobrim odnosima
#

Bradley Cooper prošlu je dodjelu Oscara punio novinske stupce nakone previše bliskog nastupa s kolegicom Lady Gagom. Iako je njegova tadašnja partnerica Irina Shayk sve pratila iz publike te je par pokušao izgledati kao da ih se tračevi ne tiču, veza nije opstala.

S druge strane Gaga i Cooper nikada nisu potvrdili kako se između njih zaista nešto dogodilo te je priča ostala na tome.

  / 

Gotovo desetljeće nakon prekida


No ove Oscare, zgodni glumac uhvaćen je u prisnom razgovoru s drugom mladom damom s kojom ga veže intimna prošlost. Radi se o poznatoj glumici Rene Zellweger s kojom je Cooper prekinuo još 2011. godine. Renee i Bradley zaljubili su se 2009. kada su skupa snimali horor ‘Slučaj 39’, a navodno je prekidu kumovala Cooperova posvećenost karijeri.

Ipak, čini se da je par ostao u poprilično dobrim odnosima, a prema pisanju nekih stranih medija Cooper i Zellweger mogli bi obnoviti svoju vezu.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.