Magazin
Glumac Shia LaBeouf optužen za zlostavljanje Britanska glazbenica FKA Twigs, pravim imenom Tahliah Barnett, podnijela je u petak tužbu protiv glumca Shia LaBeoufa optužujući ga za tjelesno i emocionalno zlostavljanje za vrijeme njihove jednogodišnje veze.
# EPA

Britanska glazbenica FKA Twigs, pravim imenom Tahliah Barnett, podnijela je u petak tužbu protiv glumca Shia LaBeoufa optužujući ga za tjelesno i emocionalno zlostavljanje za vrijeme njihove jednogodišnje veze.

U građanskoj tužbi, podnesenoj na višem sudu u Los Angelesu, Barnett traži neutvrđenu odštetu zbog navodnog seksualnog napastvovanja, napada i emocionalnih uznemiravanja.

Tridesetčetverogodišnji LaBeouf, bivša dječja zvijezda, s pjevačicom je hodao između 2018. i 2019.

U izjavi za New York Times LeBeouf je rekao: "Nemam opravdanja za svoj alkoholizam ili agresiju, već samo racionalizaciju. Samog sebe i sve oko sebe zlostavljao sam godinama. Imam povijest povređivanja najbližih ljudi", kazao je te dodao: "Sramim se te povijesti i žao mi je zbog onih koje sam povrijedio".

Barnett je LaBeoufa upoznala sudjelujući u njegovu poluautobiografskom filmu "Honey Boy" o disfunkcionalnim ranim godinama mladog glumca.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.