Magazin
Glumica otkrila da ima koronavirus: Nikad nisam bila bolesnija Američka glumica i komičarka Ali Wentworth jučer je objavila da je zaražena koronavirusom.
#

 

55-godišnja glumica iz Jerryja Maguirea i komedije Kako dobiti nogu (Office Space) otkrila je dijagnozu na Instagramu, gdje je napisala kako se osjećala jako bolesno te da je bila izolirana od ostatka svoje obitelji.

"Nikad nisam bila bolesnija", napisala je. "Visoka temperatura. Užasni tjelesni bolovi. Težina u prsima. Izolirana sam od svoje obitelji. Ovo je čisti jad", dodala je uz fotografiju na kojoj leži u krevetu.

Njezin suprug, voditelj showa Good Morning America George Stephanopoulos najavio je da će raditi od doma nakon što je njegovoj ženi potvrđen covid-19.

"Trenutno emitiram od kuće", rekao je Stephanopoulos u jutarnjoj emisiji ABC-ja. "Ali je razvila neke simptome, tako da odmara na katu."

"No dok se ona oporavlja i dok prolazi kroz ovo, radit ću od doma i radit ćemo koliko možemo ovdje", rekao je.

Posljednjih tjedana Wentworth je više puta naglašavala važnost samoizolacije u nastojanju da se ograniči širenje virusa. Svojih više od 180 tisuća pratitelja na to je podsjetila i jučer kad je podijelila svoju dijagnozu, uz hashtag #stayhome.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.