Magazin
Hugh Jackman: Moja svađa s Ryanom Reynoldsom počela je zbog njegove bivše žene Navodna svađa Hugha Jackmana i Ryana Reynoldsa godinama zabavlja njihove fanove, a dvojac ne propušta priliku da se javno provocira i podbada.
# Agencija

Navodna svađa Hugha Jackmana i Ryana Reynoldsa godinama zabavlja njihove fanove, a dvojac ne propušta priliku da se javno provocira i podbada.

U intervjuu za The Daily Beast Jackman se vratio na početak njihovog "neprijateljstva".

"Kako je počelo? Ima tome dugo. Bože, jasan znak da ova svađa traje predugo je to što se ne mogu ni sjetiti kako je počelo", rekao je najprije 51-godišnji glumac.

Dodao je da je Reynoldsa počeo zezati kad se on oženio sa Scarlet Johansson 2008. godine.

Agencija / 

"Upoznali smo se na snimanju Wolverinea, zezao sam ga jer sam bio dobar sa Scarlett, koja se tada udala za njega. Kad je dolazio na set, govorio sam mu da je bolje da se pristojno ponaša jer ga gledam. Tu smo se počeli prijateljski provocirati, a sve je kulminiralo na snimanju 'Deadpoola' kada me prozvao i pokušao izmanipulirati preko društvenih mreža da bi postigao što želi", rekao je Jackman.

Nakon toga počeli su se podbadati putem društvenih mreža, a jedna od legendarnih "svađa" bila je kad su snimali reklame za brend onog drugog, Jackman za Reynoldsov gin, a Reynolds za Jackmanovu kavu.

Video: 

"Ne trošim više od pet sati dnevno na smišljanje osvete Reynoldsu. Shvatio sam da je to nezdravo. No pet sati je zdravo, drži me u formi", našalio se Jackman u intervjuu.

Ranije ove sedmice Jackman je čestitao supruzi Deborri-Lee Furness 24. godišnjicu braka, a Reynolds joj je poručio da "izdrži".

 

Agencija / 
(Index.hr)
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.