Magazin
Jason Momoa i Lenny Kravitz vole istu ženu, ali su i dalje bliski prijatelji! Jason Momoa, zvijezda serije "Igre prijestolja" i filmskog hita Aquaman, godinama je u skladnoj vezi s glumicom Lisom Bonet

Lisa koja je početkom 90-ih godina glumila u popularnoj seriji "The Cosby Show", prije Jasona Momoe bila je u braku s poznatim rokerom Lennyem Kravitzom, s kojim ima i 29-godišnju kćer Zoe, koja je također glumica. S Jasonom je u vezi od 2005. godine, te su roditelji dvoje djece.

Ono što je potrebno posebno naglasiti je da ne postoji "zla krv" između Lennya i Jasona. Njih dvojica se odlično slažu, a to je potvrdio nedavno na Instagramu kada je objavio njihovu zajedničku fotografiju, te se pohvalio kako je muzičaru kupio prsten u obliku lubanje kakav i sam ima.


Nakon razvoda, Lenny i Lisa su ostali u vrlo prijateljskim odnosima nakon razvoda, a roker bivšu suprugu naziva i najboljom prijateljicom. Par se upoznao 1985. godine u backstageu jednog koncerta, a dvije godine su bili samo dobri prijatelji.

Vjenčali su se u Las Vegasu na Lisin 20.rođendan, a godinu dana poslije stigla je Zoe. Nažalost, 1993. godine par se razveo, a šuškalo se kako su do toga doveli njegovi preljubi.

Nakon razvoda, Lenny je zaveo brojne ljepotice, kao npr. Vanessu Paradis, Adrianu Lima, Kylie Minogue, a s Nicole Kidman je neko vrijeme bio i zaručen.

"Lisa i ja danas smo najbolji prijatelji. Danas smo jedna velika, sretna porodica i Zoe je najvažnija", jednom je prilikom poručio muzičar.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.