Magazin
Jedna od najljepših odbojkašica svijeta otkrila od čega najviše zarađuje novca „Sviđalo mi se to ili ne, danas mi je to najveći prihod, a sebe smatram sportistom, manekenkom, influenserom, poslovnom ženom i preduzetnicom“, kaže članica Osasco Voleibo Cluba
#

Ne tako davno, brazilska odbojkašica Key Alves je privukla pažnju medija kao najpraćenija profesionalna odbojkašica na Instagramu, sa 2.3 miliona pratilaca (i dalje zauzima prvo mjesto).

Ali ni ova ogromna cifra, ni njena popularnost u sportu kojim se bavi kao posao, ne mogu zasjeniti prihod koji zarađuje na svoj treći način: „OnlyFans“.

„Sviđalo mi se to ili ne, danas mi je to najveći prihod, a sebe smatram sportistom, manekenkom, influenserom, poslovnom ženom i preduzetnicom“, kaže članica Osasco Voleibo Cluba.

 

Sada igračica ne dijeli aktove ili druge vrste erotskih fotografija, već se umjesto toga fokusira na poziranje kao što bi to činila u bilo kojem časopisu o modelima.

 

„Zarađujem oko 50 puta više na digitalnim platformama nego u odbojci, a više na OnlyFansu, jer je mjesečna cijena fiksna, oko 16 eura. Ona ističe fotografije koje objavljuje na svojoj stranici su namijenjene za lagane i profesionalne sesije.

„Bez golotinje ili bilo čega sličnog. Ko traži ovo na mom profilu neće ga pronaći”, poručila je zanosna odbojkašica.

 
 

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.