Magazin
Justin Bieber indirektno najavio povlačenje s muzičke scene U dugom postu objavljenom u ponedjeljak na Instagramu Justin Bieber je svojim fanovima indirektno saopćio kako se privremeno povlači s muzičke scene kako bi se fokusirao na svoje mentalno zdravlje, prenose Vijesti.ba.
#

Justin Bieber je objavio svoj posljednji album "Purpose" 2015. godine, a promotivnu turneju prethodno spomenutog studijskog materijala morao je završiti ranije zbog, kako je tada naveo, nepredviđenih okolnosti. U to vrijeme je objavio post na Instagramu u kojem je objasnio razloge otkazivanja serije nastupa.

U međuvremenu se ova velika kanadska zvijezda oženila modelom Hailey Baldwin i u svom novom postu naglašava kako se pokušava nositi sa životnim problemima kako bi pomogao svom braku.

"Želim da moja karijera bude održiva, ali isto tako želim da moje srce i duša budu održivi kako bih mogao biti čovjek koji želim da budem, muž koji želim da budem te otac koji želim da budem", napisao je Bieber na Instagramu.

Svoju objavu mladi muzičar je zaključio riječima da se on nalazi na vrhu bavio se muzikom ili ne, što je ostavilo dovoljno prostora špekulacijama da se ova nekada velika teen zvijezda povlači s muzičke scene.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.