Magazin
Kći bivšeg fudbalera iz BiH je senzacija u Švicarskoj, Instagram joj pun vrućih fotografija Kćerka fudbalske legende iz Bosne i Hercegovine Admira Smajića, Adela Smajić, postala je senzacija na Instagramu zahvaljujući svom izgledu.

Kćerka fudbalske legende iz Bosne i Hercegovine Admira Smajića, Adela Smajić, postala je senzacija na Instagramu zahvaljujući svom izgledu.

Lijepa Adela živi u Švicarskoj, gdje je i rođena, te ondje često privlači pozornost javnosti i medija. Adela je i velika TV zvijezda u toj zemlji, vodila je nekoliko emisija o showbizu te sudjelovala u realityju Bachelorette (ženskoj verziji showa Gospodin Savršeni).

Adela je često i u Srbiji, gdje je njen otac nekad igrao za Partizan, a na društvenim mrežama često ističe svoje balkansko porijeklo. Ne krije ni da je velika ljubiteljica balkanske glazbe. "Slušam Cecu, Natašu Bekvalac, Rastu jer je drugačiji, Dina Merlina... Kad odeš u neki naš klub, osjetiš dušu. To ne možeš usporediti ni s provodom na Ibizi", rekla je u jednom intervjuu za srpske Novosti.

 

(Index.hr)

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.