Magazin
Kim Kardashian ne prestaje da iznenađuje sa svojim odjevnim kombinacijama (FOTO) Kim Kardashian bila je doslovno od glave do pete obučena u crno, ekstravagantnu kreaciju modne kuće Balenciaga koja je ocrtavala njezinu siluetu i crte lica.
#

Otkako je redovni gost na Met GaliKim Kardashian svake godine se detaljno priprema za tu glamuroznu večer visoke mode. No, zvijezda je sinoć u New Yorku možda i nadmašila samu sebe u outfitu zbog kojeg većina u početku nije ni shvatila o kome je riječ.

  
Kim Kardashian bila je doslovno od glave do pete obučena u crno, ekstravagantnu kreaciju modne kuće Balenciaga koja je ocrtavala njezinu siluetu i crte lica.

Kada se pojavila na crvenom tepihu u potpunosti pokrivena lica, većina prisutnih nije ni znala ko je to, a jedino se moglo naslutiti o kome je riječ po tome što je pored Kim bila njezina sestra Kendall Jenner.

 

Kim Kardashian za bal na temu In America: A Lexicon of Fashion simbolično se odlučila za anonimnost koja je za reality zvijezdu nepoznanica već dugi niz godina. Uz Kim je na crvenom tepihu bio i Balenciagin dizajner Demna Gvasalia, također zamaskiran.

Dvije misteriozne, potpuno pokrivene pojave na crvenom tepihu Met Gale zbunile su mnoge, no nema sumnje da su Kim Kardashian i Balenciaga na najglamuroznijoj modnoj večeri pokazali nešto novo i inovativno.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.