Magazin
Koga ljubi trenutno najveća zvijezda na svijetu? Nakon što je fantastično odglumio pjevača Freddieja Mercuryja, Rami Malek postao je miljenik Hollywooda

Rami Malek trenutno je "vruća roba" u Hollywoodu.

Nakon što je fantastično odglumio legendarnog pjevača Freddieja Mercuryja u jednom od najgledanijih filmova 2018. godine, "Bohemian Rhapsody", glumac Rami Malek postao je miljenik Hollywooda.

A na nedavnoj dodjeli prestižnih Zlatnih globusa u Los Angelesu, Rami je kući ponio onaj u kategoriji najboljeg glumca. Ovih dana gledamo ga i u filmu "Papillon", a tek nam preostaje vidjeti što će još ostvariti u 2019. godini. O Ramiju tako publika želi znati doista sve, među ostalim, i koga ljubi.

Njegova djevojka je kolegica iz spomenutog filma, Lucy Boynton, koja je na dodjeli Zlatnih globusa prošlu nedjelju bila najponosnija na njega.

Par se i upoznao na setu, a Rami je često nakon toga dolazio u London kako bi proveo vrijeme s Lucy. "Jako mu se sviđa", otkrio je nepoznati izvor za People još u aprilu 2018. godine.

No najslađi trenutak dogodio se prije nekoliko dana na Palm Springs International filmskom festivalu kada je Rami pokupio nagradu za najboljeg glumca u usponu te se u govoru zahvalio upravo Lucy.

"Hvala ti, Lucy Boynton. Ti si moja saveznica, povjerenica i moja ljubav. Hvala ti puno."

Prethodno, Rami je ljubio glumicu Portiju Doubleday, ali i kolegicu iz "Sumrak" sage, Angelu Sarafyan.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.