Magazin
Kraljica Elizabeta se oglasila nakon intervjua Meghan i Harryja Iz Buckinghamske palače objavili su odgovor na intervju Meghan Markle i princa Harryja.
# Agencija

Iz Buckinghamske palače objavili su odgovor na intervju Meghan Markle i princa Harryja.

"Cijela je porodica jako tužna zbog saznanja kako je nekoliko prošlih godina bilo izazovno za Harryja i Meghan", stoji u izjavi koju je objavila Buckinghamska palača u ime kraljice Elizabete, prenosi Index.

"Problemi koji se spominju, naročito onaj koji se tiče rase, su zabrinjavajući. Porodica je to shvatila jako ozbiljno i riješit će ih privatno. Harry, Meghan i Archie će uvijek biti voljeni članovi porodice", stoji u izjavi.

Podsjećamo, Meghan i Harry su u eksplozivnom intervjuu iznijeli neke optužbe na račun kraljevske porodice, a u javnosti je posebno odjeknula izjava da je neke članove kraljevske porodice brinula boja kože njihovog sinčića Archieja.

"Bilo je zabrinutosti i nekoliko razgovora o tome koliko bi mu koža mogla biti tamna kad se rodi", rekla je.

Porodica je te razgovore vodila s Harryjem, rekla je Meghan. Odbila je otkriti ko je bio uključen u te razgovore. "To bi za njih bilo vrlo štetno", smatra.

Oprah Winfrey kasnije je pitala princa Harryja o razgovorima koje je vodio s kraljevskom porodicom o Archieju dok je Meghan bila trudna, odnosno o zabrinutosti o dječakovoj boji kože.

"Taj razgovor nikad neću otkriti. Bilo je neugodno i bio sam šokiran", rekao je on.

Kada je Winfrey pitala može li otkriti pitanja koja su mu postavljena tokom razgovora, odbio je rekavši: "Nije mi ugodno o tome govoriti."

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.