Magazin
Kylie Jenner se sa svojim brendovima priključila borbi protiv pandemije koronavirusa Mnogi poznati modni i kozmetički brendovi su odlučili stati na neko vrijeme s proizvodnjom uobičajenih proizvoda te su svoje tvornice prenamijenili za proizvodnju dezinfekcijskih sredstava. 
#

 

Kako piše Elle, Kylie Jenner također nije ostala ravnodušna na pandemiju koronavirusa pa je, osim donacije od milijun dolara za zaštitnu odjeću medicinskog osoblja, odlučila udružiti svoje brendove Kylie Cosmetics i Kylie Skin s većinskim dioničarom Kylie Cosmeticsa Cotyjem i počeli su također proizvoditi dezinfekcijska sredstva.

Ovu su novost na svojim društvenim mrežama podijelile Kylie i Kris Jenner, a istaknule su da se dezinfekcijska sredstva neće prodavati već će ih donirati bolnicama u južnoj Kaliforniji koje liječe pacijente zaražene koronavirusom. 

Inače, Kylie je prije sedam dana javnosti obznanila da je skladište Kylie Cosmeticsa zatvoreno i da se narudžbe neće slati do daljnjeg, no istaknula je da će Kylie Skin uredno nastaviti slati sve narudžbe te da radnici rade u strogo kontroliranim uvjetima. 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.