Magazin
Lopez u 51. pozira u bikiniju: Kako uspijevaš tako izgledati? Njezini pratitelji kojih ima više od 114 miliona, nisu skrivali oduševljenje njezinom novom fotografijom. Hvalili su je kako je savršena, ali istovremeno su se pitali kako uspije tako dobro izgledati
#

Opuštena sam i napunila sam 'baterije', napisala je pjevačica i glumica Jennifer Lopez (50) uz fotografiju na kojoj pozira ispred ogledala u oskudnom kupaćem kostimu.

Njezini pratitelji kojih ima više od 114 milijuna, nisu skrivali oduševljenje njezinom novom fotografijom. Hvalili su je kako je savršena, ali istovremeno su se pitali kako uspije tako dobro izgledati

- Kako? Mislim, kako? - pitao ju je zabavljač Klarity, koji se bavi fitnessom. Neki su pisali i kako je inspirirala da i oni treniraju.

- Baš sam mislila preskočiti trening danas, ali neću - napisala joj je pratiteljica. U svega dva sata J.Lo je 'skupila' više od četiri milijuna lajkova i 60.000 komentara.

Jennifer slobodno vrijeme često provodi vježbajući, što se odražava na njezinoj zavidnoj liniji i tijelu kakvo bi poželjele mnoge. Paparazzi je najčešće i 'ulove' kako izlazi iz teretane.

Tajna njenog izgleda ne krije se samo u napornom vježbanju već i u balansiranoj prehrani. Jenniferini treneri nedavno su za strane medije otkrili čime se hrani kako bi ostala fit i imala dovoljno energije za cijeli dan.

- Njena prehrana mora biti jako čista jer joj je potrebno zaista dosta energije za sve što ona radi - rekla je trenerica Tracy Anderson (44). J.Lo jede organsku hranu s dosta proteina i hranjivih tvari.

 

  / 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.