Magazin
Mama Brad Pitt-a ljuta kao ris Čitav svijet s nestrpljenjem očekuje službenu potvrdu da su Brad Pitt i Jennifer Aniston ponovno zajedno i da mu je oprostila što ju je ostavio zbog Angeline Jolie
#

Baš kad čitav svijet s nestrpljenjem očekuje službenu potvrdu da su Brad Pitt i Jennifer Aniston ponovno zajedno i da mu je oprostila što ju je ostavio zbog Angeline Jolie, i kad Brad uživa nikad veću slavu zbog Oskara osvojenog za sporednu ulogu u 'Bilo jednom u Hollywoodu', isplivale su neugodne vijesti o tome koliko je njegova 80-godišnja majka Jane bijesna na njegovu bivšu suprugu Angelinu, javlja celebrityinsider.org.

'Jane je tvrd kamen i nikada neće oprostiti Angelini kroz što je sve njena obitelj prošla, posebno iz razloga što slabo viđa djecu otkad su Brad i ona objavili da se razvode', tvrdi izvor blizak bivšim glumačkim supružnicima. Jane navodno krivi 44-godišnju Angelinu jer je, kako smatra, uništila život njenog sina i nikada joj neće oprostiti zato što ga je tretirala na okrutan i manipulativan način. 'Brad jedva da ima nekakav odnos sa svojom djecom otkad su se razveli i njegova mama ne želi dopustiti da se to nastavi. Kod Jane ne prolazi to što Angelina 'glumi' brižnu mamu', dodaje izvor.

  / 

Ako je vjerovati informacijama s kojima raspolaže, zvijezda 'Maleficienta' želi svu djecu samo za sebe i postala je osvetoljubiva. 'Ona je izgubila vezu sa stvarnošću. Njen bijes i sebičnost postaju sve jači', kaže izvor i opisuje kako je netrpeljivost otišla toliko daleko da je Jane spremna održati lekciju Angelini, ali njen 56-godišnji sin ne želi da se ona miješa. 'Brad je preklinjao svoju majku više puta da se ne suočava s Angelinom, ali ona je želi pogledati u oči i održati joj lekciju. Krivi je za to što je uništila život njenog sina i želi dobiti neke odgovore', priča izvor.

Ono što također smeta Bradovoj mami je to što je razvod od Angeline jako skup, te bi njenog sina mogao koštati čak 100 miliona dolara. Ali, nitko od aktera ove priče nije još javno govorio o svemu ovome.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.