Magazin
McConaughey otkrio zašto 8 godina nije pričao s majkom nakon što je postao slavan Matthew McConaughey otvorio se o obiteljskom razdoru zbog kojeg osam godina gotovo nije ni pričao s majkom nakon što je postao slavan.
# Instagram

Matthew McConaughey otvorio se o obiteljskom razdoru zbog kojeg osam godina gotovo nije ni pričao s majkom nakon što je postao slavan.

U intervjuu kod Howarda Sterna 50-godišnjeg glumca voditelj je pitao o "velikoj izdaji" koja se dogodila kad je postao slavan početkom 90-ih godina, a njegova majka počela je razgovarati s novinarima o njemu bez njegova pristanka.

"Upališ TV, a ona tamo obilazi tvoju kuću u tabloidnom showu i pokazuje na krevet gdje si izgubio nevinost. Jesi li prestao razgovarati s majkom na nekoliko godina?" pitao ga je Stern.

"Osam godina", potvrdio je glumac koji trenutno promovira svoje memoare Green Lights, u kojima je opisao i kako je seksualno zlostavljan.

McConaughey kaže kako je pokušao nazvati mamu nakon što je postao slavan i razgovarati s njom jer se osjećao neuravnoteženim, no dodaje kako je ona previše bila opčinjena njegovom slavom da bi mu mogla pružiti majčinsku podršku.

Kaže da su se problemi pogoršali kad je počela razgovarati s novinarima. "Razgovarao bih s njom i odjednom bismo završili u novinama nekoliko dana kasnije", rekao je. "Rekao sam joj da ne dijeli to, da je to između nas."

 

McConaughey je rekao da je kućna turneja za show Hard Copy, u kojoj je Mary vodila gledatelje kroz njegov dom iz djetinjstva, bila prijelomna točka u njihovom odnosu. "Zvao me prijatelj i pitao gledam li ovo. Upalio sam emisiju i vidim mamu kako pokazuje kuću. 'Ovdje sam ga uhvatila s tom i tom u krevetu, ovdje sam ga vidjela da se tušira, znate što je radio tu, ha ha'", dodao je.

Osam godina mučnog odnosa

Kaže kako ju je odmah nazvao i kad se suočio s njom, ponovo ga je razočarala njezina reakcija. "A, to. Nisam mislila da ćeš saznati", odgovorila mu je, prema njegovim riječima.

Kaže kako je nakon toga prestao dijeliti stvari s njom, ali i gotovo u potpunosti razgovarati.

"Postala je drugačija osoba. No nitko nije savršen... Oprostio sam joj, nije njezina krivnja. Samo sam morao postaviti neke granice i bilo je to napornih osam godina u našem odnosu."

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.